Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En är värdefullare än de andra två.


Om: Tro, Hopp och Kärlek


Vad ska man med Tro till?
Det är, ju, inte äkta vara, -
utan man kan bli lurad å ha fel!
Vetskap är bättre! Om man vågar...

Man kan också ifrågasätta - Hopp!
Även det är överskattat.
Grusas lätt, - man blir besviken!
Trygghet - att bygga på - smäller högre!

Kärlek, - däremot! Måste jag ha!
Den går ej att få ur blodet,
som hjärtat pumpar; Jag dör
om den inte är sann - och besvarad!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-06-09 03:53



Bookmark and Share


  ULJO
Allt har väl ett samband Tro Hopp och Kärlek
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf