Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var någonting om oss- spänningen


Det var det där du sa
om någonting som gör livet spännande

Jag ryggade lite just då
men orden som jag nu har glömt
träffade mig ändå

Det var någonting om oss
om spänningen

Det är inte de stora kickarna,
bungyjump och fallskärm
som skapar spänning
menar jag

Vi kan sitta i bilkö,
betala räkningar
eller bara tända ett litet ljus

Det är spännande att vara med dig




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol