Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

"Vi vill hjälpa dig."
Sa dem och släpade min söndriga kropp från ena sidan av rummet till den andra,
och lämnar vinröda fotspår efter sig.
Jag är bortom min trygghetszon, på den andra sidan, den sidan jag ej är van vid.
Allt jag vill är att få bli släpad tillbaka till mitt trygga hörn i
ena sidan av rummet, något bekant.

Men nej, de släpar kroppen bara längre bort, och lämnar själen,
i ett svartvitt gränsland.




Fri vers av KlaraKN
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-10 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KlaraKN