Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ändå ingenting för mig.

Salta tårar som sakta rullar ner för mina kinder.
Tankar som tränger inuti mitt huvud, de försöker komma ut i ett stort ångestladdat vredesutbrott.

Svek, svek, svek, sviken, sviken, lögnare.
Hur kunde du?
Hur kunde jag?
Hur kunde vi?



...Det är lugnt, gör som du vill.
Livet är ändå ingenting för mig.




Fri vers av KlaraKN
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-01 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KlaraKN