Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till a


Låt mig älska dig
villkorslöst
men inte ansvarslöst

Låt mina plikter
vara självklara prioriteringar
lika enkla val
som andetag

Ingen hägring
utan en stegring
utifrån dina styrande behov

Låt mig inte vara din skugga
utan en följeslagare
i solsken




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-10 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol