Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botemedel mot främlingsfobi

Sjukdom smittar mänsklig art
Fara för utvecklingspotential
Sprids med väldig fart
Följden katastrofal

Klassiska orsaker uppträder
Felet orsakas av de andra
("dom")
Ekonomin blir tuff i städer
Sluta att invandra

Symptomen ses på retoriken
Jag är inte rasist
(men)
Passar inte samhällsfabriken
Du kom hit sist

Skriftspråk och räkneord
Multikulturella influenser
Skett på moder jord
Diamantringen glänser

Den växande extremismen
Vattnar sjukdomsfrö
Tystnaden från humanismen
Oliktänkande bör dö

Det är inte främlingen
Fobin är ett rädslotillstånd
Som tämligen
Borde botas på nästa rond




Övriga genrer av Elin Ers
Läst 638 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-10 23:22



Bookmark and Share


  Millner VIP
Så bra!
2013-09-08

  Robin V
Jäkligt bra!
2013-08-25

  Arowana
Borde botas indeed. Du ser genom de dömande molnen som blåses i våra ögon. Bra gjort!
2013-06-12

    ej medlem längre
Du skriver med full force!!!
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers