Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek till mpower ambassadörerna.


Mpower

Vi har kommit för att förändra
Inte den ytliga, titta på mig, vad duktig jag är

Nej

Vi har kommit för att förändra
Ändra de rådande strukturer som försöker skriva vår historia

Vi har kommit för att förändra
Inte den stora hjälten som ska rädda världen ensam

Nej

Vi har kommit för att förändra
Som den äkta hjälten
En syster, bror eller annan definition som skapar utrymme för fler syskon att vara hjältar
Eller i alla fall få svara på frågan:
- vem vill jag vara?

Vi har kommit för att klara de första 72 timmarna
Och alla timmar innan
Och alla timmar efter

Vi har kommit för att vara våra egna ledare

Syskon
Vi har kommit
Och förändringen kommer med oss




Fri vers (Spoken word/Slam) av Elin Ers
Läst 613 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-09 20:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
Thing are always cherry in the own lines, War follows.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers