Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla rörelse


Försöker hålla händerna still
men det sitter drömmar
i dem än

Ibland kommer jag på mig själv
med att trumma med fingrarna
på bordsskivan

tänker att det nog är tillfälligt
att det inte är läge
att tiden är förbi

lyfter aldrig händerna för att syna dem då
Koncentrerar mig att hålla dem i styr

så att de inte flyger in bakom ryggen
dit där fingrar korsas




Fri vers av Tina-sol
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-11 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol