Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teve-kväll



Mummel i Aftonen.

Röker mig törstig och

dricker god hallonsaft.

Samma rutiner, varje dag;

teven håller låda, som om

den vore Världsalltets Centrum.

(Mammon i vardagsrummen!)

Många dödsfall, - här och där.

Jorden sluter mig in i sig,

som i en varm, skön pläd -

och jag tänker att:-

-Framtiden är nära, nu!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf