Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GREED 3

förorening

förstörelse ur det blå
en oansvariga attityd
stumfilm grotesk mime
natur utan gränser
alla væsners mardröm
pengar slår var och en hoppas
 
regnskog falla

Världen lungorna upp i rök
maskiner röster
högljudda djungel trummor
dyrbara botten övervakning
flyttas från väg
Pengar avlägsna luften

seldrap

en fasansfull syn
hjärtskärande
rop av smärta
rött på vitt
rovdjur med tyg på
kvinnor i fin päls
pengar flay naturen
 
djurförsök

sytematisk plageri
labaratoritestede
hudvård
rekommendation värde
kosmetika
tvåbent væsner
smort i
slakteri rester
pengar sorger överallt




Fri vers (Fri form) av olle svenson
Läst 190 gånger
Publicerad 2013-06-12 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olle svenson
olle svenson