Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när du har en anka i ugnen kan undra seg det kan vara Kalle Anka


Kalle Anka kvekker vidare

Nu är han Kalle Anka i ugnen
med en Diget äpple pressas in
i vad vi kallar en anka näbb

Nu han kraxade för sista gången
men jag hör Quack Quack Quack
ja någonstans där i min ugn nu

är det enda fett hans drypande
eller han vägrar att ge i det
där han kämpar till sista andetaget

en hjälte kommer alltid kraxande
han väntar på ett annat liv där
men han vet inte var han slutar




Fri vers (Fri form) av olle svenson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olle svenson
olle svenson