Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängbjörksebb

Små skira penslar målar enslig yta. Näverkrater spår ett sargat hudveck. Fläkta öppna revor där vinden vaskar sina sår. Ett ensligt möte vid barkens kärva för pollen att bestå. Den mjuka stommens strida hopp vaggar kronans slitna toppar. Grenar viner på sitt eget språk, tattuerar ögats hinna, med skira blad brygga savens bläck. Där i stammens gröpta ringar ser jag livet sakta tryta.




Fri vers av Georg Möller
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller