Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävningsdöden


Det är viktigt att andas
men sväljer man för mycket luft
om sina egna känslor
riskerar man ändå att kvävas




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-12 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol