Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensdans

Månskensglansen krönta drottning,
dansar på sommarnattens parasoll.

Vilar sig i Zenits skugga - - -

Minner skymningssolens varma fingrar,
som lyfte silvertärnans urkundsvingar.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller