Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne blott


River i halsen
avslaget kaffe
påslagna tankar

Nakna fötter
på bordet
Klär av det förflutna
radar upp bredvid

Viftar på tårna
blått nagellack
Viftar bort det oväsentliga
som vore det ett minne




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol