Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad är sorgen

Dagens grunda ljus beskär den stundande oron

Dom kramar en bister sanning likt ormar i karantän

Konkreta tankar, luddiga tal

Saknad är den sorg som varit på sällsam flykt

Skänk mig den dag då vi möts igen

Bär bort mig till sommarens slut och dansa med mig

Se allt i ett nytt ljus

Dansa vid sidan av kometer på drift

Ikväll ska jag lyssna på den sovande skogen

Vi sågs aldrig igen

Jag trodde det var så det skulle vara





Fri vers (Fri form) av Berrvinn
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berrvinn