Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost

I can't pretend

I blame them

You must laugh, but you don't know

How could you

How could anyone?

I know myself

But I do not know anymore




Fri vers (Fri form) av Berrvinn
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-06-16 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berrvinn