Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggridå

Ett tal till dig -
en gardin som skymmer
skuggans ridå.

En hand som värmer,
en filt att lägga över
din förstärkare.

Vilsen predikan,
sitter ensam på en bänk,
utan din biljett.




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-14 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bor en känsla av frustration och ensamhet...
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller