Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara ibland jag sitter och tänker på det här viset. Mest hela dagarna går jag omkring och tänker så det knakar och så poppar det upp små och stora farhågor om saker och ting i mera verkligheten.


Något litet om att ta saker för givna.




Jag tar poeter.se för givet.
Eller gör jag?
Då och då bävar jag för den möjliga dag
då jag inte skall ha tillgång till sidan.
För gott.
Då och då kommer det ett skrämskott.
Sidan kan inte visas.
Vad bryr jag mig väl om internet kraschar
och inte finns kvar,
så länge bara poeter.se går att nå.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När detta stressiga händer dig tänk då som en hund.

Kan man inte äta det eller leka med det, kissa då på det och gå därifrån.

2013-07-27

  Jonas Hagén
abstinens!
2013-07-21

  ULJO
Håller med dig periodvis känns sidan som ett gift
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP