Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ville bara vara trygg för en stund


Han var en liten pojke
gömd i sin keps
den var hans skydd
från alla utanför
Godispåsen var hans tröst,
tryckt mot hans bröstben
trygg för en stund

Nu är han en man
med ansiktet tatuerat
så att jag inte längre ser
vem han är
Märkt i ett skydd
från oss utanför

nu är heroinet hans tröst
tryckt mot hans artär
Otrygg värld för honom
och oss

hade vi kunnat se det förut?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-14 15:32



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
dramatiskt
och mörkt
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol