Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå jag finns

Ser du mig?
Hör du mig?
Tänker du någon gång på mig?
Undra du någon gång hur jag mår?
Är du någon gång orolig?
Nej, trodde vell det!
För människor som du har bannemig inga känslor.
Du kalla otäcka människa!
Du är så dum att man skulle tro att du va en struts.
Ja för strutsar är bannemig dumma.
Jag är så arg på dig att jag tror jag spyr!
Ringer du någon gång och fråga bara hur jag mår?
Eller om du kan hälsa på någon dag?
Haha nej nej nej!!
åter nej!
Och det kommer du aldrig att göra heller.
Älskar du mig?
Gör du det?
Hallå?
Men svara då?
Fatta du trögt eller!
Dumma gubbe.
Du är bara en gråhårig fet mes.
Fatta du det!
Vet du vad du har gjort mot mig.
Jag har ett hål i mitt hjärta !
Ja hör du det ett stort hål!
Det gör ont!
Ja det gör väldigt ont!
Ibland kan jag har svårt att andas.
Allt pågrund utav dig.
Jag ger vad jag har.
Men du ger inget tillbaks.
Du tro du vet vad kärlek är.
Men det vet du inte.
Du köper kärlek.
Jag skapar kärlek.
Det är en jävla skillnad!
Men du får väl inte in det i ditt dumma huvud.
Jag lämnar dig här.
Ja jag lämna dig nu.
För jag vill aldrig bli som du!






Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-03-02 17:24



Bookmark and Share


  BlåhäXa
Starka ord - starka känslor, jag är nästan lite avundsjuk hur du lyckas agera på din ilska! sköööööönt för du får ut den!
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj