Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allegoriskt om Samtiden.


I labyrinterna


-Detta labyrintlöparliv!
Man rusar hit och dit
i gångarna och prången -
likt en stackars kanin.

Det är man inte ensam om!
Många delar denna situation.
Bekanta nunor trängs med varandra,
och man undrar från var man kom.

Samma sak för andra man känner -
- och inte känner.
Hetsigt, vi runt hörnen ränner.
Men värst är det nog när man befinner sig i
nån av alla dessa återvändsgränder!

Vad deltar vi i för ett spel?
Vad motiverar oss till det?
VEM har lockat oss hit?
-Lever vi - rentav - FEL?









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 20:28



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Även jag har funderat på att skriva någonting om labyrinter, de är suggestiva
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf