Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För de roliga dagarna och för de mindre festliga


Minns du att vi skrev en lista
på tråkiga saker
att göra tillsammans

...typ att handla på Claes Ohlsson...

Vi tänkte att inte ens riktigt tråkiga saker
blir tråkiga
eftersom vi har så kul ihop

håller fast vid det än.

Om jag såg oss genom andras ögon
skulle jag bli avundsjuk
och vilja ha det vi har.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol