Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2011 10/4


Spelar ett spel

Allt är ljust runt omkring mig
Men för mig är det bara mörker
Finns det verkligen ingen som kan se hur jag egentligen mår?
Finns det verkligen ingen som kan se mina djupa sår?
Ingen ser att det enda jag gör är att spela ett spel...
Är det såhär mitt liv ska se ut?
Då kan det lika gärna få ta slut....




Övriga genrer av FridaLinnéa
Läst 184 gånger
Publicerad 2013-06-16 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaLinnéa
FridaLinnéa