Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor

Det finns alltid två sidor av myntet
Det finns alltid två sidor hos var och en av oss
Frågan är enkel
Vill man se båda sidorna
Eller vill man bara se den ena
Eller vill man bara se den putsade fasaden
Eller vill man bara se den mörka sanning
Som kan få hela ens värld att rasa samman
Såra mig hellre med sanningen
Än att göra mig lycklig med lögnen
Det brukar man säga
Jag vet inte om det stämmer
Nu när jag sanningen vet
Är jag inte så säker på att jag ville veta
Men nu är det för sent
Nu är skadan redan skedd




Övriga genrer av FridaLinnéa
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-06 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaLinnéa
FridaLinnéa