Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni bara visste

Om ni bara visste hur jag mår
Om ni bara visste hur det känns
Hur förtvivlad jag är kan jag inte sätta ord på
Jag kämpar varje dag för att hålla minen
För att visa upp en glad och lycklig Frida
Men när mörkret tränger sig på
När alla sover
Det är just då
Just då som tårarna faller
Alla känslor kommer fram
Jag vill inget hellre än att smärtan ska ta slut
Så att jag kan bli hel igen




Övriga genrer av FridaLinnéa
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-24 15:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra illustrerat i ord, må du hel och bra må, det är du å det mínsta värd, Frida gudinna.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

FridaLinnéa
FridaLinnéa