Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du veta

Vill du veta hur jag känner
Vill du veta hur jag mår
Vill du veta hur jag kämpar
Bara för att kunna stå
Vill du känna min smärta
Min sorg
Min ångest
Jag lovar dig
Du hade inte kunnat gå
Du hade inte klarat av en endaste dag med mina djupa sår




Övriga genrer av FridaLinnéa
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-29 13:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
visandes hur stark du är, tjejslig urkraft
2014-09-24

  träsnidaren
Starkt!
Mycket bra!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

FridaLinnéa
FridaLinnéa