Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
= Energiöverföring, genomsläppning av ljus.


Transmission



I nattens dunkel
kommer ljus igenom
ögonen och livet
fortsätter i skuggorna
härinne, fastän kanske
lågan slocknar - innan
det blir dag. Den
tänds ånyo och vi
får se rummet,
tingen och varandra!

Skratt hördes, när
navelsträngen skars av,
men vid dödsbädden
ljöd snyftningar.
Det talades ej om
något innan och
man vågade ej tro på
något efter. Men -
ljuset for
igenom dunklet!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 02:21



Bookmark and Share


  ULJO
Som vanligt skickligt skrivet och fint att läsa
2013-06-17

    ej medlem längre
"Men -
ljuset for
igenom dunklet!"
Vilket underbart slut!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf