Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Din sinnesro är mitt ödes mål

Min kära, du som lider
jag vill resa upp din själ
När såren i dig svider
ska min hand dig lindring ge
När tårar bränner skåror
och du sakta klyvs ihjäl
Mina fingrar sluter fåror
när ditt hjärta slutat be


Från himlen ska jag sända
alla stjärnor till din hand
Och på marken ska jag tända
allt som glänser i din blick
Jag ska lysa upp din svärta
ge dig bäckar, gräs och sand
Och jag ska dämpa all din smärta...

...jag bara önskar att jag fick.




Fri vers av Turtle
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-02 20:14



Bookmark and Share


  Matilda_
Visst önskar man att man kunde hjälpa men det är inte alltid personen i fråga vill ha hjälpen ..mycket bra
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Turtle
Turtle