Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Stå min hjälte!

Stå min hjälte!
Ställ dig vid,
den kalla stenstatyn.
Ställ dig här och känn den kamp,
som livet spottar fram

Stå min hjälte!
Håll min hand,
och visa mig din själ.
Håll min frid och grip min lust,
som inte längre törs.

Stå min hjälte!
Giv mig kraft,
vid dagens bittra slut.
Giv mig stål och träd nu fram,
till korets dova sken.

Stå min hjälte!
Ställ dig vid,
den kalla stenstatyn.
Ställ dig här och ta min hand,
som stelnad hänger slapp.




Fri vers av Turtle
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-03-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turtle
Turtle