Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysbyxa ?

Ingen förvarnade henne
att hans mysbyxor
var en sparkdräkt

Ingen ville
se
på verkligheten
i hennes blåa ögon

Någon torkade upp
blodet
men förnekade sanningen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-03-02 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan