Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsdekantering

Jag luftade livet,
smakade på dina tårar
- livets salta sår.
Du gav mig stryk,
hunsade min lycka -
tryckte ner min glädje.
Jag reser mig,
ställer mig än en gång -
på tå!
Häver mig över -
ditt juvelprydda plank.
Tittar med förundran,
med ett svullet leende -
från min trygga lund.
En glädje att bevittna,
Ett ohejdat skeende -
om en, bara en stund.
En lycka utan baktanke,
en förhoppning att bli en del,
en del av ditt liv -
en del av livet...
som ingen annan levt!




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller