Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kk-tjejer

Jag har fem kk-tjejer.

En för varje dag, måndag till fredag.

På helgen vilar jag.

Vi har det jättemysigt, tjejerna och jag.

Det här är verkligen något jag kan rekommendera!

P.S. kk betyder konditorikompis. D.S.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 747 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-28 16:03



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det var en ny variant av en gammal goding.....
2015-09-17

    AgnesKenshin
:)
2014-10-16

  Teresia Ridell
Haha, jaha..;)
2014-09-06

    ej medlem längre
Tänkte nog att det var något sådant.
Gissade på körkompisar eller kontorskompisar.
Kul twist på slutet.
2013-09-04

    ej medlem längre
Ha ha ha störtskön....

Tänker på min mormor
när hon var över 80 år
gammal. Morfar hade
varit död sedan 21 år
tillbaka. Mormor träffade
aldrig någon ny man,
inte ens en "VÄN"

Hon sa: Jag är inte sämre
än att jag kan ta hand om
mig själv , typ :)
2013-08-30

  Connie
Gillar din humor, du sparar det bästa till sist och sätter in stöten liksom!
2013-07-15

  Siggesdotter
Ha, ha, ha! Den var också bra - jag gillar din humor :-) Jag vill också gå på konditori! Kan inte jag med få bli din kk-tjej? Kram!!
2013-07-06

  Rise Little One
haha, mycket bra förslag...
2013-07-05

  Carina Bendix
Hahaha, typiskt dig! ;)
2013-06-28

  Nina.H
Haha.. inte visste jag du
var med i fikaklubben.. :)

2013-06-28

  Angel of love
Luring..
2013-06-28

  Tess74
Hahahaha lurigt!
2013-06-28

  Maj-Lis VIP
En sådan man ...kan ju inte vila på helgerna...så de var ju solklart
2013-06-28

  Lars Hedlin
;) JA vem kunde tro något annat ;)
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck