Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan

Från skogsstigen

lyfter duvan.

Vita streck

flaxande

mot himmelens blå.

Stjärtfjädrarnas

svarta kant

i en uppåtvänd båge,

stiger  med graciös tyngd.

Avlägset 

det dova hoandet.

Åter igen
 
tystnaden.

En känsla av evighet.

Jag är här!




Fri vers av novembersol VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2013-06-22 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP