Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta till i nöd.


Om du hade sjunkit i havet
med barndomen
hade jag förgäves rabblat Fader Vår
från ett berg
på en höjd

Även den icke troende
behöver en gren att hålla sig i
när nöden nalkas




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-22 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha, ha, jag ser under mig att allting är sig likt. Tänk dessa stackars lågstatusbittra krabater i sparkdräkt.
2013-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Fader vår ska inte rabblas.
Ingenstans står det att man ska läsa Fader vår som en religiös ramsa
Det Jesus säger är att man kan använda Fader vår som en manual, inte som ett mantra.
Själv VÄGRAR jag att delta när man i kristna sammanhang rabblar Fader vår.
Det vilar något katolskt över det hela.
Som kristen är den gren jag håller i Jesus. Han har sagt att Han t o m är ett träd.
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol