Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän


Byrackan

Kränger fast han inte är kopplad
svänger med nosen i luften
luktar i asfaltdammet

gråbrun päls
mattbrun nos
ögon som är daskiga av luftföroreningarna

gnyr och sniffar
nosar högljutt
gläfser till en gång

tillgiven
ändå egen och reserverad
troligtvis herrelös

jag vill att han ska bli mitt sällskap här




Fri vers av Jean Maynard
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-22 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean Maynard