Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför är jag stark o klarar mej själv..


Jag trodde vi var överens...

Tyngd av alla måsten o saker måste bli gjorda..

Ta emot min hjälp hör jag när du tar till orda..

Var inte envis nu.. ta emot min hjälp säger du

Vad ska man annars ha vänner till om inte nu..


säger du..



Jag faller för frestelsen att få luta mig mot

att släppa in lite o det känns stort..


Men....


det hade med facit i land

känts bättre att vara envis på egen hand

än att känna att jag svikit dina förväntningar

på ett oss som tack så här i efterhand!















Fri vers (Fri form) av Blåsippan
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-23 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåsippan
Blåsippan