Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås kritik på en text, skriven av en poet härinne. Jag minns bara inte poetens namn. Det är ju ändå minst fem minuter tillbaka i tiden jag läste och även kommenterade texten.


Svaret på frågan... 20130625





...om provokation är konst
blott uttrycket är provocerande
eller försök därtill.

Ibland blir jaget provocerat
av att burkens lock sitter så hårt.

Är det en hel hylla med burkar
är det då en installation?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2013-07-01 16:16



Bookmark and Share


  poetryGirl
kontentan är väl att alla är svenska utom svenskarna som ju inte finns,
men betala för eländet ska vi göra fast vi inte finns.
2013-07-03

  Nanna X
ja om du reflekterar estetiskt kring problemet och uttrycker dig i någon konstform.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP