Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentimental Sonett



Mörknande rosor
och silverslantar.
Att lägga vantar
på pillerdosor.

Gamla Världshotell,
gyllene kommers,
sentimental vers.
Tyst decemberkväll.

Försöker fånga
kommande natten.
Ur trollkarlshatten
stiger kall ånga.

Vad menas med allt detta?
Vad försöker jag säga?
Rymmer dikten mening, vett?

Sluta ifrågasätta!
Jag vill ju bara greja
en sentimental sonett!








Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-25 13:10



Bookmark and Share


  mysing
Ja verkligen så säger Inge :))
2013-06-25

    Dan Myrbeck
Å de gör du!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf