Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hällristningarnas rymdskepp

en dödligt sårad sabeltandad tiger
drabbad av gudomligt raseri
slet spjuten ur människornas händer

fick dem att rotera motsols




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-28 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man ser det framför sig. Som man inte var där då, en av dem, håller man på tigern med de obegripliga tänderna. Bra fångat.
2013-06-28

  Tabac VIP
Försvar är bästa anfall.....
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson