Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människan vs gud


den perverterade gummiankan stångar sig fördärvad mot avelshingstens mångskiftande bog


med allmogeord misskrediterar han det sammanvävda språkets estetik


slängar de dödas vilorum mot de vita linnefjärilarnas yra nattvingar



blottar det som ej blottas kan


och sjunger sången som redan är sjungen





Bunden vers av Arthur
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arthur