Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ich bin ein metafysiker av rang

utanför tid och rum


här och nu


för alltid



de stulna geniernas passion


inflikad bland oförståndets irrgångar


och sanningarnas ständiga avsked och död och återuppståndelse


tätt intill den psykiska ohälsans sköld



aforismer, dekret och luthers teser


in- och utvända tvättade och skurade i tidens illusion


en annan människas uppsnappade visdom sår frukt i ett övermoget svastika


oh sköna värld, ge mig ett rakblad och en "god" bok.





Bunden vers av Arthur
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arthur