Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte fastna


Inte låta grävmaskinens
plåtiga klohand
lyfta hjärtat ur bröstet
med ett snabbt ryck
för att sedan klämma ihop som en ölburk
och skrota

Inte fastna
i ledsenhetens neddragna mungipor.
Hellre dricka ölen i snabba klunkar
och dansa vidare med skrattet i behåll.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-30 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol