Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för alltid

jag har tappat dig
någonstans där
borta i regnet
som föll så tyst
emot vårt fönster

jag står på insidan
i ett kallt och öde rum
där du är fönstret
och utanför ligger en grönskande trädgård
i det vackra skenet av kärleken
där jag såg hur vi förändrades med tiden
varje årstid
bredvid stearinljusen

vi hade mognat
och ruttnat bort
där i trädgården




Prosa av Höstdröm
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-30 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstdröm
Höstdröm