Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mardrömscenario.


Party för poeter


Det var så att jag
hade bjudit hem
hela Poeter.se.

Kom förfärad på att
jag inte hade något
att bjuda på!

Det var ostädat och
jag hade inga
rena kläder!

Det droppade in
trevliga poeter.
Men allt urartade.

Det var en dröm!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-01 01:21



Bookmark and Share


  ULJO
I denna värld är vi alltid på party hos dig vännen
2013-07-02

    Dan Myrbeck
Jag var med i denna dröm.
Du bjöd oss visst. På dig själv!
2013-07-01

  Alva Johnsson VIP
Jag tror och hoppas att det betyder att poeter.se ser längre än till det ytliga.
De kommer gärna, var så säker!
2013-07-01

    ej medlem längre
Vad tror du drömmen vile prata om? Hur som helst - en levandegjord dikt!
2013-07-01

    ej medlem längre
Jag hade varit en besökare som struntat i det polerade. Party svävar där ovanför : )
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf