Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljonär


Om jag var miljonär
så skulle jag inte berätta det
för mina barn
i rädsla för att det skulle hämma
både framåtanda och kreativitet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol