Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmatch


Måsar patrullerar i par
i utkanten. Vi kör
anfall i flock
och grötförsvar.
”Den var inne!”
”Nej, långt utanför!” 

Inga linjer
och alla är domare. Först till tio
om och om igen. Svettiga
tröjor som stolpar.
Bollen rullar till dess solen rullar under horisonten
och koltrasten visslar slutsignalen.
Vi går hem som vinnare med målen under armen.




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-02 05:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här känns i kroppen. springet, kicken, tillsammanset
2013-07-06

    ej medlem längre
Oj, va roligt...!
2013-07-03

    ej medlem längre
"Vi går hem som vinnare med målen under armen."
Elegant avslutning som landar i 'oss'. Trevligt!
2013-07-03

    ej medlem längre
Vilken härlig bild du ger.
2013-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att vara målmedveten och målinriktad.
2013-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Påminner mej om måsarna i "Hitta Nemo"...min...min...min...min...:-))
2013-07-02

  Alva Johnsson VIP
Så härlig bild! Ser grabbarna svettiga och ivriga.
Allvar men mest lek. Bollen, som är i rullning....
Inte miljonerna.
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson