Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T E D R O

Det viskade ordet tog sats
Och for
Utefter dalgång
Och fjällslutning.

Rider på vågkam
Och far i galopp
Djärvt hoppar
Viskning från våg till våg...


Ekot av ord som ändrar form.
Dess tonbotten förändras.
Resonansen och klangen
Förbyts.

När ordet i viskning vänder åter,
Har det vänt
Ut och in på sig själv:

TEDRO sjunger nu vinden
över myr och slåtteräng

Tedro .....

Det blev något annat
Det blev ju tvärt om.




Fri vers (Fri form) av Astrid-Helen
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-16 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det viskade ordet tog sats
Och for
Utefter dalgång"
Mycket vackert.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Astrid-Helen
Astrid-Helen