Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta under Almedalsveckan


Almedalsdikt

Hörde Jimmie Å 1 radions P1,
gråta en skvätt,
det blir inte lätt,
att få jobb,
sade han,
när han inte längre
leder SDs mobb.
Här mitt råd till stackars Jimmie,
gör som Erik A och Stick!
till Ungern,
där finns Jobb(ik).




Bunden vers av Anders Ljungberg
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Ljungberg