Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lösningen finns närmare än Du tror


Tillsammans hjälps vi åt

Det finns inget bekymmer
som är så stort
att vi tillsammans
inte kan finna en gemensam lösning

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-05 18:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint insiktat!
2013-07-06

    Dan Myrbeck
Tror och hoppas du har rätt!
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP